Luchtkussen huren in Friesland?

Bent u opzoek naar een geschikt luchtkussen in Friesland voor uw evenement, feestje of braderie? Stap binnen in de luchtkussens van Pascal Attractieverhuur en u begin gelijk te springen! Wij bieden luchtkussens in verschillende thema’s, groottes en prijsklassen.

Het huren van een luchtkussen in Friesland bij Pascal Attractieverhuur heeft verschillende voordelen:

  • Gratis bezorging bij een besteding van minimaal €375,-
  • Keuze uit ruim assortiment luchtkussens
  • Mogelijkheid tot begeleiding voor extra veiligheid

Voor de stoere en meisjes jongens onder ons hebben we het speciale piratenschip en voor de echte prinsjes hebben we het prachtige sprookjeskasteel. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment luchtkussens en de prijslijst.

Service Luchtkussens

Veiligheid staat voorop! Het kan een enkele keer voorkomen dat er onverwachtse problemen ontstaan met een luchtkussen. Geen nood! Wij lossen dit uiteraard voor u op. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar en zullen zo snel mogelijk het probleem oplossen. Ook bieden wij de mogelijk om een luchtkussen te huren met begeleiding voor €100,- extra.

Gratis bezorging Luchtkussens in Friesland

Bent u woonachtig in Friesland en besteld u voor minimaal €375,- dan bezorgen wij de attracties gratis voor u op locatie. Wanneer de bestelling minder bedraagt dan €375,- rekenen wij bezorgkosten van €0,45 per kilometer.
De prijzen van luchtkussens zijn exclusief BTW.

Vragen over Luchtkussen verhuur

Heeft u nog vragen over het huren van Luchtkussens? Stel dan gerust uw vraag via het onderstaande formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht