Rodeostier huren in Friesland

Heeft u binnenkort een braderie, personeelsfeest of gewoon een feestje in Friesland? Deze mechanische rodeostier is een succes voor jong en oud op elk evenement.

rodeostier huren friesland

Het stier staat opgesteld in het midden van een groot luchtkussen. Berijd het steeds wilder wordende beest en zorg dat je het langst kan blijven zitten van iedereen. Val je toch? Door het grote luchtkussen doet vallen geen zeer!!

Prijs rodeostier huren

Voor uw veiligheid en het besturen van de rodeostier wordt er altijd begeleiding meegestuurd. U huurt al een rodeostier voor €385,- Exclusief BTW. Deze prijs is inclusief begeleiding. Binnen Friesland wordt de rodeostier gratis geleverd!!

Country & western pakket

Heeft u een country & western themafeest? Dan heeft Pascal-Attractieverhuur een speciaal country & westernpakket. In dit pakket zitten de volgende attracties:

Bij dit pakket krijgt u professionele begeleiding van twee personen, voor een totaalprijs van slechts €795,- Wat voor themafeest u ook heeft, met de rodeostier heeft u een onvergetelijke dag.

Vragen over de Rodeostier?

Wilt u een Rodeostier huren in Friesland of heeft u nog specifieke vragen over de rodeostier? Via het onderstaande formulier kunt u al uw vragen stellen of bellen met Pascal Attractieverhuur op telefoonnummer: 058 288 22 14 of bel mobiel op 06 542 53 996

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht