Springkussen huren in Friesland

Wilt u een springkussen huren in Friesland? Bij Pascal Attractieverhuur bent u hiervoor aan het juiste adres. De springkussens zijn uitermate geschikt voor kermissen, winkelcentrum promoties, koopzondagen braderieën, evenementen en kinderfeestjes. Pascal’s Attractieverhuur is gevestigd in Leeuwarden en is met name actief in Friesland, Groningen en Drenthe.

Pascal’s Attractieverhuur kan bij u springkussens opstellen en bezorgen. Onze springkussens voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit en zijn geschikt voor groot en klein. Wij leveren verschillende thema’s, spel onderdelen en formaten. Hierdoor zijn de onze springkussens inzetbaar op elk evenement.

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

 

Prijzen springkussens huren in Friesland

Op onze kinderattracties pagina vindt u een overzicht van al onze springkussens. Verwen uw bezoekers door het huren van een springkussen! Nergens anders huurt u zo voordelig uw attracties. U huurt al een springkussen vanaf €50,-. Op onze prijslijst vindt u de meeste recente prijzen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW!

Via de onderstaande nummers zijn wij direct bereikbaar:

058 288 22 14 (na 16.00) of 06 542 53 996

 

Gratis bezorging in Friesland bij minimale besteding

Bij een minimale besteding van €375,- bezorgen wij in Friesland gratis uw attracties! Bedraagt de bestelling minder dan €375,- rekenen wij bezorgkosten van €0,45 per km.

Heeft u vragen over springkussens huren in Friesland? Via het onderstaande formulier kunt u direct al uw vragen stellen. We streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht