Suikerspinmachine huren Friesland

Bent u opzoek naar een suikerspinmachine? Bij Pascal’s Attractieverhuur in Leeuwarden bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij leveren met name attracties door Friesland, Groningen en Drenthe maar leveren uiteraard heel Nederland.

De suikerspinmachine is erg handig voor feesten en partijen. Door het kleine formaat van een suikerspinmachine is deze geschikt voor grote evenementen tot de wat kleinere feestjes.

suikerspin-machine-huren-friesland

Het luchtige snoepgoed wordt doormiddel van warme gesmolten suiker gecentrifugeerd tot draden. Met een houten stokje wordt met een ronddraaiende beweging de suikerspin opgevangen. De suikerspinnen worden gemaakt van kristalsuiker wat gewoon in de supermarkt gekocht kan worden. Aan de gesmolten suiker wordt nog kleurstof toegevoegd, zodat de suikerspin allerlei kleuren kan aannemen.

Prijs suikerspinmachine huren

U kunt al een suikerspinmachine huren voor €75,- exclusief ingrediënten.
Wilt u de ingrediënten direct erbij bestellen? Dit kan, per 100 suikerspinnen betaalt u €12,- . Ook bieden wij de mogelijkheid om de stand erbij te leveren voor een meerprijs van €35,-.

Combinatieverhuur met suikerspinmachine

U kunt al onze attracties los huren, maar bij Pascal’s attractieverhuur bieden we verschillende combinatie van attracties aan. Op deze manier kunt u gemakkelijk en op voordelige wijze één groot feest creëren.

Wij bieden de suikerspinmachine aan in de onderstaande combinaties:

• 4 uur onbeperkt uitdelen suikerspin, met 4 pers. begeleiding, 15 attracties voor: €1.695,-

• Draaimolen, luchtkussen, 200 suikerspinnen €495,-

Vragen suikerspinmachine verhuur

Heeft u vragen over de verhuur van een suikerspinmachine? Via het onderstaande formulier kunt u direct al uw vragen stellen. Wij streven ernaar om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

U kunt ons telefonisch direct bereiken via 058 288 22 14 of bel mobiel op 06 542 53 996.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht